Stanley med neste generasjons Fatmax tenger

stanley

Den nye generasjonen av premium STANLEY FATMAX tenger er laget av materialer og komponenter av høyeste kvalitet med induksjonsherdet blad for maksimal levetid og ytelse. Tengene er svært slitesterke, konstruert for maksimal ytelse og presisjon og gjør det enkelt å kutte gjennom de vanskeligste materialer. De er ergonomisk designet med bi-materialhåndtak, noe som gir ekstraordinært grep og komfort.

Med en rik historie av høy kvalitetstenger siden 1956, fortsetter STANLEY i dag å skape innovasjon og sette nye standarder i denne kategorien med sin neste generasjon av FATMAX tenger. En helt ny portefølje av premium tenger som er egnet for et omfattende spekter av applikasjoner for den profesjonelle samt DIY-brukeren.

Neste generasjon FATMAX-serie inkluderer avbitertenger, knipetenger, elektrikertenger og et bredt spekter av tenger designet for en rekke bruksområder som: butikkmontering, bygg, rørleggerarbeid og elektriske installasjoner. Tengene kan kutte rent gjennom alle typer materialer, for eksempel kobbertråd, ledning, ståltråd, pianotråd, stålstrimmel, nylonstrimmel, bindingsledning, bronse, Ertalon plast og mye mer.

For å sikre verktøyets levetid og effektivitet har hvert sett med tenger blitt konstruert med optimalisert skjærekant geometri, med en vinklet skjærekant og en flat overflate. Varmebehandlet for å gi en ekstrem robust og slitesterk finish. Hver modell er blitt produsert av høy kvalitet Carbon Alloy Steel.

Etter intensiv forskning, testing og analyse, både på arbeidsplassen og innenfor spesialist ergonomi laboratorieforhold over et antall år har, STANLEY revolusjonert håndtaket på den nye serien tenger. Integrering av et bredt, sklisikkert trykkareal i lengden på grepet. Håndtakene har også blitt forsterket med en ergonomisk bi-materiale overflate med riller for maksimal komfort, kraftpåføring og grep.

– Som pionerer i produksjon av premium tenger, har STANLEY oppnådd enda en viktig milepæl i denne kategorien med utviklingen av neste generasjon FATMAX-serie. Hjelper både profesjonelle fagfolk og DIY-brukere til å utmerke seg i sitt arbeid og maksimere produktiviteten. Hvert verktøy er utformet etter strenge standarder med kvalitet materialer og komponenter av høyeste kvalitet. Produktet gir holdbarhet, effektivitet, sikkerhet og ytelse som våre kunder forventer av STANLEY-produkter, sier Carl Erik Pedersen, markedssjef Norden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.