Ståle Solbakken fronter 4-4-3 Gatelagmagasinet

Fotballstiftelsen

Den aller første utgaven av 4-4-3 Gatelagmagasinet er der det skal være, ute på gata. På vei til folket gjennom salg fra noen av Norges stolteste spillere, kommer landslagssjef Ståle Solbakken med en oppfordring: Kjøp det!

 – Ståle Solbakkens og landslagets støtte betyr enormt, ikke minst for lagene og spillerne, sier redaktørene Morten Pedersen og Tom Stalsberg.

– Det gir 4-4-3 en ekstra dimensjon. Ståle Solbakken og gutta spiller tross alt bare for en plass i det kommende VM-sluttspillet i Qatar.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

– Det gatelagfotballen handler om er gutter og jenter som spiller for livet.

4-4-3 Gatelagmagasinet er basert på den samme modellen til =Oslo, der halvparten av inntektene går rett tilbake til gatelagene. Magasinene skal selges landet rundt i lokalmiljøene og på moderklubbenes arenaer.

Fotballstiftelsen organiserer nå 27 Gatelag gjennom norske toppklubber. Flere er under planlegging. Rundt 750 spillere med rusrelaterte utfordringer var registrert på treninger det siste året, og Fotballstiftelsen leverer 4.000 rusfrie timer hver eneste uke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.