Stadig bedre kundefordeler ved kjøp av bruktbil hos Nordvik i Bodø

nordvik bodø

Flere aktører har kommet med bruktbilprogram som gir en rekke fordeler til kjøperne. Dette gir trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil. Det siste tilskuddet er TOYOTA PLUS som ble lansert i begynnelsen av dette året.

– Det er kanskje ett av de beste kundefordelesprogrammene i markedet på bruktbil, sier Kai Torrisen fra Nordvik i Bodø.

Alle TOYOTA PLUS biler leveres med minimum 24 måneder garanti og opptil 200 000 kilometer kjørelengde fra det tidspunktet bilen omregistreres ny eier. Garantien begrenser seg ikke bare til Norge, du er også sikret hjelp ved alle autoriserte Toyota merkeverksteder i Europa. Utover dette gir vi også 12 måneder hybridbatterigaranti som kan fornyes opp til 10 år gjennom Toyota Hybrid Helsesjekk.

Les også:  Starter strekningsmåling av fart mellom Melbu og Stokmarknes

– Vi har strenge kriterier for hva som kvalifiserer til TOYOTA PLUS og det er kun våre beste bruktbiler får denne statusen. Alle bilene gjennomgår en grundig sikkerhet- og kvalitetssjekk for å sikre at de holder en høy standard. For å garantere god kvalitet på bruktbilene, er det blant annet en selvfølge at TOYOTA PLUS bilene har dokumentert servicehistorikk, sier Kai Torrisen.

Les også:  100 mennesker har mistet livet i trafikken så langt i år

12 måneders veihjelp er en av kundefordelene i TOYOTA PLUS, som også kan fornyes gjennom Toyota Originalservice i opptil 15 år. Et komplett assistanse-team står klar for å hjelpe deg i hele Europa 24 timer i døgnet – 7 dager i uka – 365 dager i året. Toyota Eurocare veihjelp omfatter alt fra driftsstans, ulykke, tom drivstofftank, flatt batteri, punktering og til og med mistet nøkler eller låst de inne.

Dersom kunden ikke er fornøyd kan vedkommende velge å bytte til en annen bil i samme prisklasse eller dyrere forutsatt at bilen befinner seg på lager hos Nordvik. Ønsker man å benytte seg av dette må man komme tilbake innen 30 dager eller 1000 km og bytte bil.

Les også:  Bodømann pågrepet i stor narkosak

Hittil har Toyota Plus blitt godt tatt imot av våre kunder. Og mange er positivt overrasket over hvor mange fordeler man faktisk får. Når man kjøper en Toyota Plus bil får man også tilgang til gunstige Toyota finansierings- og forsikringstilbud.

Det kan være verd å merke seg at TOYOTA PLUS er kun tilgjengelig hos Toyota merkeforhandlere for privatpersoner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.