Spennende iskremnyheter fra Diplom-Is til Bodø-butikkene

diplom-is

I 2021 lanserer Diplom-Is en rekke nyheter innenfor småis og boksis. I tillegg til å ta tilbake 90-tallsklassikeren Drillo-isen, fokuserer selskapet på nytelse for alle – og utvider Royal-serien med hele fire nye produkter, deriblant en vegansk is.

På 90-tallet var den fotballformede Drillo-isen å finne i isdisker over hele landet. I 2021 kan man igjen finne klassikeren, laget på samme måte som før. 

– Relanseringen av Kræsj Pink i 2020 gikk over all forventing, og skapte et stort engasjement. Dette fikk oss til å dykke i arkivet igjen, og vi tror folk er klare for en ny klassiker. Denne gangen henter vi tilbake Drillo-isen, slik vi alle husker den fra 90-tallet, sier markedsdirektør Anne Borgen Sturød.  

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Isen kommer til å se ut som 90-tallsversjonen. Den er formet som to fotballer, har et søtt karamell-trekk med biter av cornflakes, og krokankuler med melkesjokoladetrekk.

Royal med flere smaker
Royal kommer med hele fire nye produkter i år – to småis og to boksis.

Royal Trippel Sjokolade er isen som har mer av alt. Den er laget på norsk fløteiskrem dyppet i ekte melkesjokolade, hvit sjokolade og kjeksbiter. 

– Både Royal Trippel Karamell og Trippel Magi har vist seg å bli favoritter blant mange iskremelskere. Større biter og flere lag tilfører isen det lille ekstra. Derfor lanserer vi en Royal-ispinne laget på norsk fløteiskrem, med lag av melkesjokolade, hvit sjokolade og kjeksbiter. En is for alle som elsker sjokolade, sier markedssjef Marianne Grøtte.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Et annet produkt med økt etterspørsel er vegansk is. Royal Peanøtt Vegan vil bli den første veganske småisen under Royal-merket.

– Royal leverer alltid iskrem av høy kvalitet og også denne gangen har vi laget en skikkelig god peanøtt-is dyppet i sjokolade og peanøtter, sier Borgen Sturød.

I fjor lanserte Diplom-Is tre ulike Royal 0,5 l bokser. I år får alle lakriselskere drømmen oppfylt: Royal 0,5 l lakris med lakrisfudge, salte lakrisperler og salt lakrissaus.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

I tillegg kommer Royal serveringsis med en helt ny smakskombinasjon – ostekake og pasjonsfrukt.

Tropisk smaksbombe
Når sola og varmen kommer tilbake kan det friste med noe kaldt og friskt. I 2021 kommer smakskombinasjonen mango og pasjonsfrukt fra Dream, en pinneis av youghurtis og sorbet, dyppet i et frukttrekk.

I tillegg vil Kræsj Pink og Fruitero med 80% frukt komme i praktiske flerpakninger som gjør det lett å dele isfavorittene med flere. 

Alle de nye produktene vil være i salg fra uke 8.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.