Sonans: – Det er ikke for sent!

læring lærer klasse

Selv om skolestart har vært, er det ikke for sent å ta fag som privatist ved Sonans sine 11 skoler og nettstudier.

Manglet du det lille ekstra i årets opptak til høyere utdanning? På Sonans Utdanning er det fortsatt ikke for sent å begynne denne høsten.

– Det er mulig å begynne helt frem til oppmeldingsfristen til privatisteksamen 15. september. Det lønner seg likevel å være tidlig ute for å sikre seg en plass, og for å gå glipp av minst mulig undervisning dette semesteret, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

Les også:  Markedsføring av Fitline

11 privatistskoler og nettstudier
Det er fortsatt ledig plass ved alle Sonans sine skoler. Sonans har skoler over hele Norge, i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad, Drammen, Porsgrunn, Haugesund og Sandvika.

– I tillegg tilbyr Sonans privatistfag som nettstudier. Nettstudier blir stadig mer populært. Det er fleksibelt og mer tilgjengelig for de som har en travel hverdag med forpliktelser som jobb og familie.

Les også:  Markedsføring av Fitline

Mange velger å ta opp fag eller ta nye fag
Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

Les også:  Markedsføring av Fitline

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller å ta fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. En Sonans-rådgiver vil hjelpe deg med hvilke fagkombinasjon akkurat du trenger for å nå ditt mål basert på dine interesser, evner og timeplan-ønsker, avslutter Aamold.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.