Snart Valentine`s day: Her er gavetipsene

gullsmed

14. februar er det Valentine`s day. En dag som stadig får større plass i Norge. Valentine`s er en fin anledning til å skjemme bort kjæresten. Mange velger blomster eller en middag til sin kjære. Men en gave fra gullsmeden er en gave som varer når blomstene har visnet og middagen er fortært.

Når det kommer til gaver er det ofte de små pakkene fra gullsmeden som blir satt mest pris på hos damene. Så da er det altså ikke størrelsen det kommer an på.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Men hva ønsker hun seg?
Bjørklund selger tradisjonen tro mye hjerter til Valentine`s. Det mest solgte hjertesmykket er et sølvhjerte med cubic zirkonia til rundt 300 kroner.

Andre fine gavetips er diamantøredobber eller øredobber med glitrende swarovski cubic zirkonia. På gullsmedens bestselgerliste ruver også populære gullsmykker med graveringsplate. Merk at det kan ta et par dager å få gravert et smykke.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

En klokke kan også være et bra tips.

Skal du fri?
Det er mange som frir på valentine`s. Bjørklund har et stort utvalg eksklusive diamantringer som egner seg ypperlig til dette formålet. Men du trenger ikke kjøpe den største ringen med en gang.

Ikke alle vet at en alliansering er konstruert slik at man kan bygge på og sette inn flere diamanter etter hvert som anledningene byr seg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.