Sluttspillet i kvinnenes UEFA Champions League på Viaplay og V sport

viaplay

Ada Hegerbergs Lyon har vunnet fire ganger på rad. På Viaplay og V sport kan du følge sluttspillet i verdens gjeveste turnering for klubblag, og det franske lagets mål om å vinne nok en gang.

Det er tre runder igjen av UEFA Women’s Champions League, og fredag starter det hele med kvartfinaler. Det blir et helspansk oppgjør når Atletico Madrid møter Caroline Graham Hansens Barcelona på Viaplay og V sport +. Paul Thomas Clay er kommentator.

Les også:  Norges beste kvinnelige curlingspillere høyt oppe før OL-kvalifiseringen

Hun er imidlertid ikke den eneste norske jenta som skal i aksjon på fredag. Ingrid Syrstad Engen og Wolfsburg skal spille mot Glasgow City. Den kampen sendes på Viaplay.

Lørdag skal Ada Hegerbergs Lyon spille mot Bayern München. Lyon har vunnet kvinnenes UEFA Champions League hele fire ganger på rad, og er favoritter til å ta seg videre. Hegerberg selv har vært ute med røket korsbånd siden januar, men er tatt ut i troppen til sluttspillet. Det skal imidlertid mye til for at hun allerede nå får spilletid. Kampen vises på Viaplay og V sport 1, og Paul Thomas Clay kommenterer. Det siste kvartfinaleoppgjøret er mellom Arsenal og Paris Saint-Germain, som har norske Karina Sævik i stallen.

Les også:  Hjemmefavoritter i mestermøte

Vinnerne tar seg til semifinalene, som spilles tirsdag og onsdag.

Finalen spilles på Anoeta i Spania søndag 30. august, og det blir studiosending med blant annet besøk av kvinnelandslagets trener Martin Sjögren. Studiosendingen og kampen vises på Viaplay og V4, og Roar Stokke er kommentator.

Fullt sendeskjema:

Fredag 21/8 kl. 17.55: Atletico Madrid-Barcelona, Viaplay/V sport +
Fredag 21/8 kl. 17.55: Glasgow City-Wolfsburg, Viaplay/V sport 3
Lørdag 22/8 kl. 19.55: Lyon-Bayern München, Viaplay/V sport 1
Lørdag 22/8 kl. 19.55: Arsenal-Paris Saint-Germain, Viaplay/V sport +

Les også:  VIDEO: Glimt vant over Sarpsborg 08 på Aspmyra

Tirsdag 25/8 kl. 19.55: Semifinale 1, Viaplay/V sport 2
Onsdag 26/8 kl. 19.55: Semifinale 2, Viaplay/V sport 2

Søndag 30/8 fra kl. 19.30: Finale med studiosending, Viaplay/V4

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.