Slik lager du cocktailen Timothée Chalamet drikker

Foto: Jacopo M. Raule/WireImage

Torsdag ble skuespilleren Timothée Chalamet observert på den ikoniske terrassen til St. Regis-hotellet i Venezia. I romantiske omgivelser nippet han til den nyeste italienske spritz-cocktailen MARTINI Fiero og Tonic.

Hollywood-stjernen Timothée Chalamet er kjent fra flere store filmer, sist fra storfilmen «Dune» og har tidligere også vært Oscar-nominert.

MARTINI Fiero & Tonic er en moderne vri på den tradisjonelle spritz-cocktailen. Denne versjonen beviser nemlig en gang for alle at vi ikke trenger hverken Prosecco eller soda for å lage en fantastisk spritz!

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Med en bittersøt appelsinsmak og sitt utseende er den overraskende enkel å lage hjemme. Med en delikat rødfarge vil drinken snart stå i stil med de høstlige fargene utendørs. Oppskriften krever minimalt med ingredienser, så denne kan du diske opp på kort tid om du er ute etter å imponere.

Slik gjør du:

  • Fyll et ovalt glass med is
  • Tilsett 6 cl MARTINI Fiero og 10 cl tonic vann
  • Rør lett
  • Pynt med sitron, grapefrukt eller appelsin
Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Foto: Jacopo M. Raule/WireImage

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.