ANNONSE: Slik har dagens teknologi påvirket vårt syn på romanse

Det er ingen tvil om at ny teknologi har påvirket romanse, hvordan vi flørter, hvem vi kan flørte med og til og med hvordan og hvor vi dater. Det er delte meninger om hvorvidt dette er en god ting eller ikke, men det er ingen tvil om at teknologien har hatt en enorm påvirkning.

I dag skal vi titte litt på hvordan teknologi kan ha hatt en positiv påvirkning på kjærlighet, både i virkeligheten og digitalt, samt at vi skal se på eventuelle negative påvirkninger. Dette er et spennende tema som konstant er under utvikling, så hvem vet hvordan det ser ut om et år eller tre?

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Flere muligheter

Det er ingen tvil om at for mange så betyr online dating flere muligheter. Dette er helt supert for de som normalt kanskje sliter med å finne en de er interessert i, eller en som er interessert i dem. Det finnes mange forskjellige nisjeapper, som for eksempel dating for eldre, sexmøter for de som ikke ønsker romansen, elitesingel for de som ønsker noen med høye ambisjoner og mye, mye mer. Med andre ord er det nok for mange lettere å finne en de kan gå på date med.

Tabuene er fjernet

Nettdating har nok også ført til at mange tabuer er fjernet. De siste tiårene har vi sett mange kombinasjoner av par som man kanskje ikke så spesielt mye til tidligere. Her er det mer modne damer som dater yngre mennesker, stevnemøter uavhengig av kjønn og kjønnsuttrykk og det er nok mange som føler at det er lettere å møtes dersom man har snakket litt på nett først.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Skal det mere til for å imponere?

På den andre siden så er det enkelt å sitte hjemme på en app og «swipe» til høyre eller venstre uten å tenke seg helt om. Det er mye fokus på å utsende og det kan være lett å takke nei til noen man kanskje kunne hatt en hyggelig stund sammen med. Det skal dermed kanskje mere til for å imponere på de tradisjonelle datingappene.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Går vi egentlig på date?

Til slutt så kommer det store spørsmålet; dater vi egentlig? Det er selvfølgelig mange som ender opp med å gå på en date eller to, men statistikk sett så bruker mange brukere svært mye tid på disse appene uten at de egentlig ender med å gå på en date eller kjærlighet. Har disse appene bare blitt et slags tidsfordriv?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.