ANNONSE: Slik bytter du strømleverandør

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold

Strømprisene her i landet kan variere mye fra sesong til sesong og år til år, og den siste tiden har vi alle sammen sett hvor stor påvirkning strømprisene kan ha på lommeboken vår. Når de kalde månedene melder sin ankomst, skrur vi gjerne opp varmen og oppholder oss mye mer innendørs, og derfor øker også strømforbruker vårt.

Av nettopp denne grunnen kan det også være penger å spare på å bytte strømleverandør. GNP Energy er en av de strømleverandørene i landet som via Facebook kommer med en rekke gode tilbud, kampanjer og tips til forbrukere som kan gjøre at de kan spare litt hver måned. Og totalt sett på et år kan det faktisk bli en del. I denne artikkelen vil vi derfor se litt nærmere på hvordan du kan bytte strømleverandør.

På tide å bytte strømleverandør?

Her i Norge er vi velsignet med å ha mange strømleverandører å velge mellom, og GNP Energy er en av dem. Grunnen til at det er så positivt at vi har flere strømleverandører på markedet, er nettopp fordi de alltid vil konkurrere om prisene og vilkår på sine avtaler, som gjør at de kan tilby et attraktivt produkt.

I Norge styres strømprisen av flere faktorer, som kan føre til at det blir store svingninger i strømprisen, og at man gjør smart i å sjekke om man til enhver tid har det mest gunstige tilbudet og avtalen til hjemmet sitt. Totalt sett på et år kan det faktisk være en del å spare ved å holde seg oppdatert på hva slags avtale man har – og bytte dersom man kommer over et bedre tilbud.

Slik kan du enkelt bytte til by strømleverandør

Mange tror at det å bytte strømleverandør er vanskelig og komplisert – men det er det faktisk ikke. Faktisk er det enklere enn å bytte mobilabonnement. Det finnes mange oversikter på nett som lar deg sammenligne leverandører og abonnementer for sitt forbruk, og på den måten kan man finne det som passer en best. En avtale som er enkel, god og helt uten skjulte kostnader er GNP Energy sin spotavtale Marked Web. Dette er også avtaleformen som er anbefalt av Forbrukerrådet.

Når man har funnet ut hvilken leverandør og avtale som passer best til sitt forbruk så lønner det seg som regel å gjøre byttet direkte på leverandørens hjemmeside eller snakke med deres kundeservice. De trenger noen få opplysninger om deg, som for eksempel adresse og anleggsadresse for å vite hvilken strømmåler som er din.

Når de har fått denne informasjonen og samtykke fra deg, så tar strømselskapet seg av resten av jobben med å bytte fra ditt gamle strømselskap til det nye.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.