ANNONSE: Slankeoperasjon – hvor rimelig er det?

Så du har kommet til et punkt der du prøver å bestemme deg for om du skal ha en slankeoperasjon. Du har gjort leksene dine, kanskje til og med snakket med fastlegen din og vurderer operasjonen seriøst. Det er bare ett stort spørsmål igjen på vekten – hvor mye koster en slankeoperasjon? Har du råd til det? Og avhengig av det, hvor kan du få råd til det, fordi forskjellige land er forskjellige, også når det gjelder pris.

Det kommer an på hvor du bor

Det første logiske trinnet ville være å finne ut hvor mye slankeoperasjon koster i ditt eget land. Det kan være land der et nasjonalt helsefond eller en annen nasjonal organisasjon til og med kan dekke operasjonen – for eksempel Storbritannia der det er dekket av NHS, men gratis betyr ikke nødvendigvis tilgjengelig.  Super lange linjer og kompliserte søknadsprosesser kan få deg til å vente i årevis.

Rimeligere land

De fleste land har i disse dager private klinikker som arbeider med slankeoperasjon, men erfaringen, og spesielt prisen kan variere mye. Så hvis ditt eget land tilfeldigvis har priser som får øynene til å stirre er det på tide å se andre steder. Heldigvis betyr det ikke nødvendigvis å måtte reise andre siden av jorden. 

Tyskland og Frankrike

Utmerkede steder med lange tradisjoner, men dyre. Riktignok billigere enn Norge, men å ha en operasjon der vil fortsatt koste ganske mye. 

Tyrkia, De forente arabiske emirater, India, Thailand, Mexico

Alle klinikker av god kvalitet og prisene faller så lavt som halvparten av det du må betale i Norge eller Tyskland, men vurder også prisene på flyet og om du virkelig vil sitte 6-11 timer i et fly så kort tid etter operasjonen – eller tilbringe tid i et eksotisk land, på et hotellrom til du blir frisk. 

Og sist, men ikke minst – 

Latvia

Lavere kostnader betyr også billigere operasjonspriser, og det er de virkelig, så hvis du velger å ta operasjonen i Latvia, trenger du kanskje bare å betale ⅓ av kostnadene i ditt eget land. Og billigere pris betyr ikke tap på kvalitet. Klinikkene i Latvia som gjør slankeoperasjoner har blitt bekreftet som veldig høy kvalitet, så hvis du tenkte på Tyskland eller Frankrike, er det godt å vurdere Latvia også – for hvorfor betale mer? 

Hva er inkludert i prisen 

Når du sjekker ut klinikkene, må du alltid finne ut hva som er inkludert i prisen. Noen av de viktigste elementene du bør vurdere er: 

  • Transport – om det er arrangert transport mellom hotellet og sykehuset, sykehuset og flyplassen?
  • Hotell – du vil sannsynligvis trenge det både før og etter operasjonen, så se om den er inkludert eller om du trenger å gjøre ekstra ordninger
  • Prosedyrer – burde virkelig være inkludert i prisen
  • Langvarig etterpleie og rådgivning

Hvis du har ytterligere spørsmål, og spesielt hvis du er interessert i mulighetene i Latvia, kan profesjonelle rådgivere kontaktes på overvekts-operasjoner.no, og de er alltid glade for å hjelpe deg. Ikke nøl, ta grep!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.