Skvis ut siste del av sensommeren med Bombay Citron Pressé

slaeger

Oppdag en naturlig og frisk smak av sitron denne sensommeren fra verdens mest ledende ginmerke, Bombay Sapphire. Den nye ginen Bombay Citron Pressé er en forfriskende gin, og er også et friskt tilskudd til barhyllen i alle hjem.

Bombay Citron Pressé skiller seg ut med både smaken og sitt stilfulle design. Ginen er basert på smaken av håndplukkede middelhavssitroner. De har blitt høstet inn tidlig i sesongen, slik at ginen fanger opp den forfriskende smaken av sitrus, noe som er perfekt i kombinasjon med einebærsmaken i ginen. 

Les også:  Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

De fleste leter etter en naturlig og god gin, og Bombay Citron Pressé leverer dette med en syrlig smak og en forfriskende lukt. Ginen har en naturlig sødme og er en perfekt base for en rekke cocktails.

Med Bombay Citron Pressé kan du blant annet få en forfriskende vri på den klassiske Gin & Tonic, og for å krydre smaken ytterligere, kan drinken toppes med en skive sitron eller appelsin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.