«Skjelvet» er historiens første norske film i 4DX

skjelvet

Det er store forventninger til katastrofefilmen «Skjelvet», som har kinopremiere fredag 31. august. Filmen er en av årets mest omtalte og anmelderne er over seg av begeistring.

Medier som VG, Dagbladet, NRK P3 og Bergens Tidene har allerede trillet terningkast 5. Nå kan publikum virkelig få opplevd skjelvet på kroppen da dette er den aller første norske filmen som vises i 4DX-format.

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

Ved bruk av stoler som beveger seg i alle retninger, i samspill med effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke bobler, luftskudd og lukt, kan publikum få en unik og heftig kinoopplevelse.

Produsent bak «Skjelvet», Martin Sundland, gleder seg over at kinopublikummet kan få en ekstraordinær filmopplevelse for første gang på norsk:

– Vi har pushet alle grensene i arbeidet med «Skjelvet», og selv i en vanlig kinosal vil du kjenne trøkket. I 4DX-salen vil du faktisk kunne føle skjelvet på kroppen! «Skjelvet» er med andre ord skapt for det store lerretet, en type film du har lyst til å oppleve på kino!, sier han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.