Skatteetaten bygger teknologisk kompetansemiljø i Bodø

service mottak

Skattekontoret i Bodø overvåker nye trender og risikoer på vegne av Skatteetaten. Etter omorganisering av etaten i 2019 løser skattekontorene i dag oppgaver på etatsnivå og for hele landet.

Fra Skattekontoret i Bodø jobber i dag en rekke medarbeidere som de senere årene har bygget opp et nytt kompetansemiljø med ekspertise på å følge nye trender, ny teknologi, se på nye forretningsmodeller og internettgranskning. Miljøet har sitt hovedsete i Bodø, med fagmiljøer både i Oslo og Trondheim. 

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Avdelingen styrker nå kapasiteten ytterligere og utlyser 7 nye stillinger i Bodø. IT- og analysemiljø i Bodø er sentral i å bidra til at Skatteetaten får operativ og taktisk kunnskap om nye risikoer og trender – og miljøet leverer beslutningsgrunnlag til etatens ledelse.

– Dette viser også hvordan vi som etat er fremoverlent og bygger kompetanse for fremtiden – også utenfor hovedstaden, sier Sara Katrine Olsen, senior kommunikasjonsrådgiver i Skatteetaten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.