Sissel slipper låten «I Rest My Eyes» til Valentinsdagen

s1

Hele Norges Sissel slapp to jule-EPer før jul og rakk å spille 19 av 22 julekonserter i Skandinavia før pandemien satt en stopper for de tre siste. Nå starter hun det nye året med splitter ny musikk. Den vakre kjærlighetslåten «I Rest My Eyes» slippes 11. februar, akkurat i tide til Valentinsdagen. 

Siden Sissel slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun oppnådd enorm suksess i både inn- og utland. I Norge blir hun omtalt som en nasjonalskatt og selv etter nesten fire tiår i bransjen holder hun seg stadig like aktuell. I 2019 fylte hun 50 år og markerte jubileet med å slippe prosjektet «Reflections», som besto av 50 nyinnspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag. I 2022 er hun klar for å gi ut helt nytt materiale. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Det er alltid spesielt å være en del av prosessen med å skrive sanger. Å være med å forme uttrykket, hva er historien til sangen, hva ønsker jeg å formidle. «I Rest My Eyes» er min første sang ut i år, men jeg kan røpe at det vil komme flere nyskrevne sanger i løpet av 2022. Noe godt har det kommet ut av pandemien og «hjemmekontoret», forteller Sissel. 

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– «I Rest My Eyes» er en kjærlighetssang om lengselen etter sin kjære, når man ligger og ser opp på stjernene og drømmer tilbake til den gang man lå der sammen. Det var ikke vanskelig å sette seg inn i historien den gang jeg lå i mørket ved Randsfjorden med stjernehimmelen skinnende over meg. Siden «I Rest My Eyes» er en kjærlighetssang som ble til under pandemien og stjernene, tenker jeg den passer ekstra godt til Valentine’s Day i år, avslutter hun. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.