Sissel Kyrkjebø med konsert i Stormen Konserthus i april

sesong 1

Sissel Kyrkjebø legger ut på vårturnéen «Snart er det sommer» og i år kommer Sissel til Stormen Konserthus i Bodø.

I april legger Sissel ut på turné med de fremragende musikerne Torjus Vierli på piano og Bernt Rune Stray på gitar. De siste årene har hun for det meste besøkt landets storbyer med juleturneen «Sissels jul», men denne gangen er det distriktene som står for tur. Første konsert går av stabelen 13. april i Stokmarknes. 

– Jeg gleder meg veldig til å spille disse intime konsertene, og ikke minst til å besøke alle de vakre stedene i distriktene. Konserten vil inneholde kjente og kjære sanger, og det blir også verdenspremiere på flere nyskrevne sanger. I april er ofte alle årstidene representert, og dette har vi latt oss inspirere av, men særlig den lyse vårstemningen som forteller oss at snart er det sommer, forteller Sissel.

Les også:  Brakvalg for Høyre i Bodø: Her er tallene

Siden Sissel slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun oppnådd enorm suksess i både inn- og utland. I Norge blir hun omtalt som en nasjonalskatt og selv etter nesten fire tiår i bransjen holder hun seg stadig like aktuell. I 2019 fylte hun 50 år og markerte jubileet med å slippe prosjektet «Reflections», som besto av 50 nyinnspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag.

Les også:  Veteran arrangerer kurs i styrearbeid i Bodø

Gjennom en lang karriere har hun samarbeidet med artister som Diana Krall, Plácido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras for å nevne noen. Sissels stemme er også sterkt forbundet med storfilmer som Titanic og Ringenes Herre.

Sissel besøker disse byene:
13. april – Hurtigrutens Hus, Stokmarknes
14. april – Narvik kulturhus
15. april – Meyergården, Mo i Rana
16. april – Stormen Konserthus, Bodø
18. april – Harstad kulturhus
19. april – Lofoten kulturhus, Svolvær
21. april – Bjørnsonhuset, Molde
22. april – Sjøborg kulturhus, Ulsteinvik
23. april – Førdehuset
25. april – Nøtterøy kulturhus
26. april – Kongsberg Musikkteater

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.