Sesongpremiere på TV3: Camp kulinaris, en salig røre av kjendiser, konflikter og kokkekunst

tv3

13 forventningsfulle og svært ulike kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med veldig varierende kjøkkenkunnskaper skal de samarbeide og kjempe mot hverandre for å finne ut hvem av dem som er den beste til å drive restaurant.

Camp kulinaris har sesongpremiere mandag 27. januar kl. 20.30 på Viaplay, Viafree og TV3. Serien sendes mandag, tirsdag og torsdag.

I årets sesong blir vi bedre kjent med noen av de mest profilerte kjendisene i Norge. Sammen skal de drive en high end-restaurant sammen med en av de høyest meritterte kokkene i landet – olympisk mester, Kjartan Skjelde.

Les også:  50 år med tekst under korken!

Camp kulinaris har i år hatt fokus på nordiske, kortreiste råvarer og bærekraft. Tanken om å bruke mye lokale grønnsaker, ukurant mat og ikke minst, det å bruke hele dyret under matlaging har vært viktig. Årets deltakere er en bukett med forskjellige mennesketyper, med ulik kulturell og landbakgrunn og ikke minst, ulikt grunnivå hva angår kjøkkenkunnskaper.

Dette kombinert med sterke personligheter med tydelige meninger ispedd en god dose humor gjør at den tredje sesongen av Camp kulinaris byr på mer humor, mer mat, flere diskusjoner og ikke minst, en sesong hvor seerne kommer nærmere profilene enn noen gang før.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Årets deltakere er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen, Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

I røyk og damp skal de mestre både det sure, det søte og det salte i den intense kokkekampen. Programleder, mentor og mesterkokk Kjartan Skjelde setter høye krav til kjendisene og én etter én stemmes de ut i kjent realitystil. Vil deltagerne holde nervene under kontroll, takle det høye presset og skape magi på kjøkkenet? 

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Dette er klassisk berg- og dalbane. Den samme gjengen kan lage utrolig bra mat og samtidig utrolig dårlig mat. Jeg har aldri sett et sånt utrolig sprik i kvaliteten. Samtidig er det en veldig sjarmerende gjeng og seerne kommer raskt til å se at noen av kjendisene har en veldig sterk iver etter å lykkes, sier Kjartan Skjelde. 

Bli med på Norges morsomste og mest spennende matprogram, som handler litt om relasjoner, litt om mestring og ikke minst om masse, masse mat.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.