Ser fram til å møtes

nordland fylke

– Jeg gleder meg til å kunne samle fylkestinget til et vanlig fysisk møte igjen etter koronaen. Digitale møter er vel og bra, men jeg har savnet å kunne se mine politikerkolleger «live» og ikke gjennom en dataskjerm, sier fylkesordfører Kari Anne Bøkestad Andreassen.

I neste uke – 18.-20.oktober – holder fylkestinget i Nordland sin fjerde samling i 2021. Møtet skal arrangeres på Thon hotell i Svolvær. Etter en lang periode i pandemiens grep, er tiden nå kommet for fylkespolitikerne til å møtes face to face.

Les også:  Arbeiderpartiet vil styrke veterinærtjenestene i Nordland

– Jeg ser virkelig fram til å dra til Lofoten og kunne lede et «normalt» fylkestingsmøte igjen. Selv om vi har klart å gjennomføre møtene i 2021 elektronisk på en bra måte, er det ingen tvil om hvilken omgangsform jeg foretrekker i møtesammenheng, sier fylkesordføreren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.