Selskapet bak «Fordypningsrommet» på Fleinvær satser internasjonalt

Kebony

Norske Kebony leverer miljøvennlig kvalitetstreverk til kledning og terrasse. Nå skal nye filmer og kommunikasjon øke oppmerksomheten rundt Skiens-bedriften – både hjemme og internasjonalt.

Kebony har hovedkontor i Oslo og en fabrikk i Skien. Det siste året har selskapet fått nye investorer og en ny fabrikk i Belgia. Kebony så derfor behovet for en tydeligere merkevarekommunikasjon

– Å bestemme seg for å gjøre en total gjenoppbygging av en merkevare, er alltid litt skremmende. Det er en stor prosess som krever ressurser fra alle parter. Vi har funnet tilbake til nerven i merkevaren, og er veldig stolte og fornøyde, sier brand manager Mari Nylund i Kebony.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Med sin unike og miljøvennlige prosess foredler Kebony treverk til et solid, slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale – noe som har vekt interesse hos forhandlere i California i vest til Japan i øst.

– Vi har hatt stort fokus på å formidle ekte mennesker, følelser og historier. Nordmenn har alltid hatt en sterk tilknytning til naturen, og vi har lange tradisjoner for å bygge med treverk. For Kebony handler det om å behandle trær med respekt og verdighet, sier kreatør Max Allum Nilsen i MediaComs kreative byrå, MBA.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

I samarbeid med Small Film står selskapet bak en emosjonell merkevarefilm med innslag fra Norge, England og Latvia, og to filmer i dokumentarisk stil. Flere filmer er under planlegging. I tillegg har den anerkjente fotografen Aksel Jermstad vært ansvarlig for leveransen av prosjektbilder i Kebonys nye bildespråk. 

– Filmene måtte etterleve kravet til høy kvalitet som Kebony er kjent for. Fantastiske arkitektoniske prosjekter, i vakre omgivelser, satte rammen for et smidig filmteam på reise. Det er tilfredsstillende å jobbe med kvalitetsfolk i alle ledd, sier regissør Tor Einstabland hos Small Film.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.