Seersuksessen «Toll» er tilbake med ny sesong på TV 2

tv2

Suksessen som har bidratt til rekordhøye søkertall på tollerutdanningen, sterke personligheter, og spennende oppdrag er endelig tilbake med ny sesong. I tredje sesong av «Toll» får vi innblikk i nye lokasjoner, samt kjente og nye personligheter.

– Vi gleder oss nå over å få vise fram enda mer av hvem vi er, hvilken kompetanse vi har og spennet av oppgaver vi står i. Vi vil rette en stor takk til alle flinke og engasjerte medarbeidere som bidrar inn i denne historiefortellingen, direkte og indirekte. Uten disse hadde vi ikke hatt denne seersuksessen, sier Elisabeth Nedresæter, prosjektansvarlig for TV-serien i Tolletaten.

«Toll» er blitt en unik serie som gir nordmenn en fantastisk innsikt i tollernes hverdag, hvor de går inn i ukjente og risikofylte terreng for å gjøre Norge tryggere. I årets sesong får vi se hvordan tollerne jobber når landet gradvis åpner opp, noe som resulterer i at kamerateamet også får mulighet til å utforske nye steder.

Les også:  Glimt feiret gull i Eliteserien 2023 på Aspmyra

Sesongens lokasjoner er mange. Fra forrige sesong kan man kjenne igjen Oslo Lufthavn og Svinesund. I sesong 3 møter vi nye tollere på grenseoverganger som Flisa, Ørje og Helligskogen/Kilpisjärvi. I tillegg blir vi bedre kjent med tollerne ved Alnabru, Lørenskog, Torp, Svinesund, Magnormoen, Tromsø, Tollaboratoriet og etterretningsdivisjonen. Har pandemien og alle restriksjoner lagt en demper på smuglertrangen, eller har smuglerne nå funnet andre måter å jobbe på?

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

Det er ingen hemmelighet at sesong 1 og 2 av «Toll» har tiltrukket mange norske seere. I snitt er det hele 655.000 seere som har sett de to sesongene så langt.

«Toll» er blitt en av TV 2s største i kategorien «workplace reality». Det er stor interesse for det samfunnsoppdraget Tolletaten innehar, noe som blant annet har bidratt til skyhøye søkertall på den nye utdanningen. «At serien inspirerer fikk vi også en bekreftelse på da søkertallene til høyere utdanning ble annonsert tidligere i år. Vårt ferske bachelorstudium toll rangerte som nummer to av Norges mest populære studier, og er nå det studiet med flest søkere per studieplass» sier Kommunikasjonsdirektør i Tolletaten, Kim Gulbrandsen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

– Vi er stolte av å kunne presentere en ny sesong av «Toll». De første sesongene har gått over all forventning og serien har skapt et stort engasjement med svært høye seertall. Tollerne har gått fra å være en arbeidsgruppe vi har visst lite om, til å bli så kjente at toll-yrket nå har blitt Norges mest populære utdanning. TV 2 er stolte over «Toll», og vi ser frem til en ny sesong med nye lokasjoner, kjente karakterer, samt flere utfordrende og spennende oppdrag, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

«Toll» sesong 3 har premiere på TV 2 Zebra og TV 2 Play mandag 25. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.