SAS øker antall sommerruter

sas eurobonus fly

I takt med den økende etterspørselen etter reiser introduserer SAS flere direkteruter denne sommeren.

Nå som verden endelig er i ferd med å åpne opp igjen og etterspørselen etter reiser er økende, tilbyr SAS flere nye sommerruter. SAS skal fly mer enn 200 direkteruter fra Skandinavia til over 100 destinasjoner.

For å imøtekomme den økende etterspørselen etter reiser til Sør-Europa legger SAS til flere avganger til populære middelhavsdestinasjoner. I sommer tilbyr SAS opptil 350 ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Spania.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Fra og med slutten av juni kommer SAS til å fly til 11 destinasjoner i Italia og sju destinasjoner i Hellas. Tre nye ruter lanseres fra København til Santorini, Korfu og Heraklion på Kreta. I tillegg lanseres ruter fra Oslo og Stockholm til Tivat i Montenegro. SAS begynte å fly fra København til Tivat sist sommer.

SAS legger også til en sesongrute fra Stockholm til den baltiske badebyen Pärnu – Estlands «sommerhovedstad» og landets nest største turistmål etter hovedstaden Tallinn.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

For ytterligere å imøtekomme økende etterspørsel etter interkontinentale reiser utvider SAS nettverket sitt i Nord-Amerika. Vi starter opp direkteruter til Toronto fra København og Stockholm i juni, som tidligere annonsert. SAS kommer til å ha tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med det splitter nye A321LR-flyet. Toronto-ruten åpner opp for enkel forbindelse til andre kanadiske byer som Montreal og Vancouver.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.