SAS med ny rute til Toronto fra København og Stockholm

sas

SAS utvider sitt nettverk i Nord-Amerika og åpner direkteruter til Toronto fra København og Stockholm. SAS vil operere tre ukentlige flyvninger fra København og fire ukentlige flyvninger fra Stockholm med sitt splitter nye A321LR-fly.

Den første flyvningen fant sted sted 2. juni fra København til Toronto. Den første flyvningen fra Stockholm-Arlanda fant sted dagen etter. 

Toronto er den fjerde største byen i Nord-Amerika, og et internasjonalt senter for næringsliv og finans. Det er en riktig storby med et omfattende utvalg av opplevelser, og de som besøker byen, kan oppleve alt fra store sports- og kulturarrangementer, til vakker natur rundt De store sjøer (The Great Lakes).

Les også:  – Planlegg høstferien nå

– Vi er glade for å knytte Canada og Skandinavia sammen og fly til Toronto med et av våre nyeste generasjons fly, som er ideelt for denne ruten. Bruken av A321LR betyr at vi kan knytte enda flere deler av verden sammen, og det passer godt for det skandinaviske markedet og utviklingen av nye reisemønstre til og fra regionen, sier Anko van der Werff, konsernsjef i SAS

– SAS har som mål å være en global leder innen bærekraftig luftfart. Siden vi fortsetter å fase inn nye, drivstoffeffektive fly som A321LR, har vi nå en av Europas mest moderne flåter. Dette toppmoderne flyet vil gi kundene våre en enda mer behagelig, komfortabel og bærekraftig måte å reise på, legger van der Werff til. 

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

Toronto-rutene får tre klasser og 157 seter, 22 seter på SAS Business, 12 seter på SAS Plus (premium economy) og 123 seter på SAS Go (economy).

I den kommende sommersesongen vil SAS fly til i alt syv destinasjoner i USA og Canada: Boston, Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco, Washington DC og Toronto.

Rutetider til og fra Toronto:
København-Toronto: tirsdag, torsdag og lørdag 
Toronto-København: mandag, onsdag og fredag 
Stockholm-Toronto: mandag, onsdag, fredag og søndag 
Toronto-Stockholm: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.