SAS Go-menyen utvides

sas go mat

Som ett av få ruteflyselskaper i Europa gir SAS nå passasjerer på SAS Go mulighet til å forhåndsbestille mat på reisen. Menyen er tilpasset kosthold og livsstil, og omfatter blant annet vegetarisk, vegansk, glutenfritt og laktosefritt.

– Vi ønsker å tilby passasjerene våre en skreddersydd opplevelse. Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og folk ønsker å spise i tråd med egen livsstil også om bord hos SAS. Vi er derfor glade for å kunne lansere muligheten for at passasjerer på SAS Go kan forhåndsbestille mat fra vårt nye og bredere sortiment innen Europa, sier Head of Product & Services Therese Lorenius i SAS.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Den nye menyen burde passe for alle, og ser dessuten ganske stilig ut. Maten serveres i en kube som gjør det enkelt å spise samtidig som man jobber, leser eller ser på film. Måltidene kan forhåndsbestilles senest 18 timer før avreise.

Muligheten gjelder for passasjerer på SAS Go på reiser innen Europa som har en varighet på minst 2 timer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.