SAS flyr til Hong Kong fra København

sas

Fra oktober åpner SAS en rute til Hong Kong fra København. Fem ukentlige avganger med en attraktiv tidtabell med flygninger om natten begge veier – som kundene har etterspurt. Denne interkontinentale ruten gir gode direkteforbindelser til og fra flere byer i Norge.

-Vi åpner en helårsrute mellom København og Hong Kong, som skaper vekst og tilgjengelighet, og støtter turismen også i Norge. Med en særdeles attraktiv tidtabell så vil denne spennende verdensbyen bli effektivt tilgjengelig for mange nordmenn, sier SAS’ finansdirektør Torbjørn Wist.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Inntil nå har SAS fløyet fra Stockholm til Hong Kong, men ut fra en helhetsvurdering hvor bedre avgangstider og større markedsgrunnlag inngår, så velger SAS å flytte ruten fra den svenske hovedstaden til den danske i oktober 2018.

-Dette er en stor interkontinental rute som spesielt er viktig for våre forretningsreisende i hele Skandinavia, men også for andre nordeuropeiske land, som gjerne vil fly via København til/fra Hong Kong. Vi overveier løpende forskjellige faktorer når vi åpner eller flytter ruter, og her mener vi at vi har den beste langsiktige løsningen, sier Torbjørn Wist.

Les også:  Slik blir ladesommeren

Denne attraktive tidtabellen gjør at reisende får lengre dager på bestemmelsesstedet etter ankomst, samt effektive forbindelser videre til Australia, New Zealand, Thailand og Singapore blant annet.

Man kan bestille billetter på den nye ruten til Hong Kong fra København fra 15. juni, og første flygning er 28. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.