ANNONSE: Sånn holder du den beste åpningsresepsjonen

Når man starter et firma, er ikke akkurat en åpningsresepsjon det første man tenker på. Men når man har lansert og ting har fått lov til å lande litt, er det nettopp en feiring av dette man har behov for – enten det er noe stort, eller noe for de man jobber sammen med eller har hatt samarbeider med. Og cocktails og småretter er absolutt veien å gå! Det er både stilig og profesjonelt, men legger opp til god stemning.

Når man skal være sammen med de man jobber sammen med, skal man tenke litt annerledes enn man ville gjøre hvis man for eksempel skulle hatt fest sammen med vennene sine. Det å finne noen gode oppskrifter og planlegge alt ned til minste detalj er noe som blir litt mer viktig når det er i forbindelse med jobben, og der kan man hente veldig mye inspirasjon på for eksempel https://www.barlife.no/, som har mange gode ideer.

Det å ha en suksessfull resepsjon handler om mange ting, men i hovedsak er det viktig at alle har det hyggelig og at det er lagt opp til at man enkelt kan mingle med andre, og at man har noen ting man kan rette oppmerksomheten mot – enten det er underholdning eller et opplegg, eller skikkelig gode drinker, sånn at samtalen glir litt lettere. Det er også vanlig å ha lyst til å kanskje gi gaver til de som har hjulpet deg, eller som du har et samarbeid med.

Det er viktig at man også tenker over ting som både drinker med og uten alkohol, i tilfelle det er noen som ikke drikker, men fortsatt ønsker å kose seg. Og en god bartender vet hvordan man skal lage skikkelig gode drinker uten alkohol også.

Velg dette som gave til forretningsforbindelsene dine

Når du skal gi gaver til forretningsforbindelser eller samarbeidspartnere, kan det være fint å enten gi det samme til alle, eller finne på noen fine og unike gaver som er basert på det samarbeidet man har hatt, eller kommer til å ha. Det er kanskje mest enkelt å gi det samme til alle, men å skrive et fint kort til alle, som er personlig.

Gode gaver å gi kan være for eksempel norsk vin eller sjokolade, og i tillegg kan blomster eller et gavekort på noe hyggelig kanskje være en fin oppmerksomhet som mange vil sette pris på. Uansett hva man velger, så er det oppmerksomheten som teller, og alle vil sette pris på dette.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.