Salg og utlevering av Leca går som normalt

leca

Salgssjef Truls Børresen i Leca Norge sier at man så langt ikke merker særlig endring i etterspørselen etter Leca som følge av Corona-viruset.

– Vi merker ingen større endring i det norske markedet foreløpig, og leverer ut varer som normalt fra alle lagersteder. Både kundene våre og vi har måttet legge om enkelte rutiner i forbindelse med lasting/ lossing, fraktbrev og all annen kontakt, men vi har funnet gode løsninger sammen som gjør at leveransene kan gjennomføres smidig.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

Enkelte deler av virksomheten er mer berørt av Coronaviruset, særlig eksport. Deler av fabrikken på Rælingen vil derfor ha noe redusert virksomhet inntil videre. Det gjør det enklere å ivareta sikkerheten til ansatte og transportører i forhold til å holde avstand, og vi vil ha god kapasitet til å betjene det norske markedet.

– Vi har mye løs Leca på lager og det er ingen fare for å gå tom med det første – sier Børresen

Les også:  Fauskeværinger må betale dyrt for asylmottak de fikk tvunget på seg

På fabrikken gjelder nye regler for å ivareta HMS. All fysisk kontakt mellom personale og utenforstående er forbudt, og det gjelder en minimumsavstand på 1 meter. Ekspedisjonen er gjort om slik at det er en glassvegg mellom ansatte og sjåfører, og papirer til sjåførene skrives ut på egen skriver som står utenfor ekspedisjonen. Sjåførene får med seg kjøresedler, men vil ikke levere de ut eller be om underskrift fra kunder.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.