Rockelegendene i Guns N’ Roses kommer til Norge i 2021

guns n roses

Ja, det er helt sant – Guns N’ Roses kommer tilbake til Norge 15. juni 2022! Denne gangen er det Stavanger og Forus Travbane som står for tur en herlig sommerdag.

Med seg har gigantene både den Grammy-vinnende, amerikanske artisten Gary Clark Jr. og det velkjente norske rockefenomenet Turbonegro. Dette blir en kveld for historiebøkene!

Siden de slo gjennom med «Appetite for Destruction» i 1987, har Guns N’ Roses blitt et av de største rockebandene i historien. Debuten ble fulgt opp av det ambisiøse dobbeltalbumet «Use Your Illusion 1 & 2» (1991), som løftet bandets popularitet til nye høyder. «Welcome to the Jungle», «Sweet Child o’ Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine», «Patience», «Civil War», «Rocket Queen» og «November Rain» – listen over udødelige klassikere er lang!

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2

«Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen, sier Martin Nielsen, Head promoter i Live Nation.

Siden gjenforeningen i 2016 har Guns N ‘Roses spilt utsolgte arenakonserter over hele verden, inkludert et veldig utsolgt Valle Hovin i 2018. Neste sommer gjester de igjen Europa, og vi er veldig glade for at de har lagt til et stopp i Norge! Dette blir garantert ett «hvor var du da Guns N’ Roses spilte i Stavanger»-øyeblikk og vi kan ikke tenke oss en bedre sommerkveld, vi ses!

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Bandet består av Axl Rose (vokal, piano), Duff McKagan (bass), Slash (gitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmisk gitar), Frank Ferrer (trommer) og Melissa Reese (keyboard).

Ordinær salgsstart er fredag 9. april kl. 09.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.