ANNONSE: Reis til New York med stil

Skal du reise til New York – byen som aldri sover? New York har mye å by på av både severdigheter, museer, show, sportsarrangementer, shopping og mat. Begivenhetene står i kø året rundt, og man blir egentlig aldri ferdig med denne fantastiske storbyen. 

“High class or no class”

Det finnes mange måter å reise til New York på, enten du reiser på budsjett eller er ute etter å spandere på deg drømmereisen. Her skal du få våre beste tips for en stilfull drømmereise til New York, og senere i artikkelen gir vi deg råd om hvor du finner det beste forbrukslånet

Show på Broadway

Dette er et absolutt must for deg som vil reise til New York med stil. Musikalene på Broadway er i verdenstoppen, og utøverne er de aller beste innen dans, musikk og scenekunst. 

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Dette blir en opplevelse du sent vil glemme, men billettene må bestilles i god tid før turen. Noen av forestillingene har vært på programmet i mange år, og noen av de aller største er Lion King, Les Miserables og The Phantom of the Opera. 

Helikoptertur

En tur med helikopter er en fantastisk måte å oppleve New York på. Fra luften får man utsikt over store deler av byen og flotte muligheter for å ta bilder. I tillegg er helikopterturen i seg selv en helt unik opplevelse. 

Man kan velge mellom ulike turer til ulike priser, men vær tidlig ute med å booke et tidspunkt som passer. Alle helikopterfirmaene holder til nede ved kaien ved Financial District. 

Metropolitan Museum of Art (The Met)

Samlingen på over 2000 gjenstander spenner seg over 5000 år. Museet har en særdeles flott utstilling av blant annet europeiske skulpturer og kunsthåndverk, gresk og romersk kunst og en egen fløy for amerikansk kunst. 

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Det lønner seg å bestemme hva man vil se på forhånd, slik at man ikke går seg vill i det store og innholdsrike museet. 

Times Square

Times Square viser New York frem på sitt mest glitrende og prangende. Hvor enn du ser er det store neonskilter, vanvittige reklameplakater, direktesendte TV-programmer på storskjerm, flere teatre, store butikker og selvfølgelig mange restauranter. 

Få med deg nyttårsfeiringen på Times Square, en verdenskjent begivenhet. 

Forbrukslån til ferie

Hvis sparing ikke er noe for deg, kan du bruke et forbrukslån til å finansiere ferien. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, og derfor en fleksibel måte å låne penger på.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

En låneagent kan hjelpe deg med å finne det beste lånet med den beste renten. Låneagenter arbeider med å sammenligne ulike lånetilbud, med mål om å finne det lånet som passer best til søkerens personlige økonomi og livssituasjon. Du vil derfor ikke bare ende opp med det lånet som er best på markedet, men det lånet som er best for akkurat deg. 

Alt du behøver å gjøre er å fylle inn et elektronisk søknadsskjema, så tar låneagenten seg av resten. Du får et tilbud innen noen få timer og bestemmer selv om du ønsker å akseptere lånetilbudet eller ikke. Det beste av alt er at det er helt gratis, uansett om søknaden resulterer i en låneavtale eller ikke.  

Renteeksempel: 15,9% 100.000,- o/5 år. Kost. 40.256,-. Tot. 140.256,-

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.