Radioresepsjonen avlyst – ny dato klar

radio stormen

Sterk vind lager kaos i Bodø. Forestillingen i Bodø med Radioresepsjonen måtte avlyses da flyet ikke kunne lande på Bodø lufthavn.

Stormen konserthus fikk melding om at flyet fra Oslo med gutta i Radioresepsjonen om bord, ikke kunne lande i Bodø pga. været. Forestillingen på Stormen konserthus måtte dessverre avlyses.

– Dette er en veldig lei situasjon, men værforholdene kan vi dessverre ikke gjøre noe med. Flyet fra Oslo i ettermiddag kunne ikke lande pga. glatt rullebane, og måtte fly videre til Evenes. Flyet prøvde seg på nytt, og sirklet lenge over Vestfjorden før det måtte sette kurs tilbake til Oslo. Forholdene værmessig og på rullebanen gjorde at det heller ikke denne gangen var mulig å lande, sier markeds- og kommunikasjonssjef Andreas Førde i Stormen konserthus.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Bjarte Tjøstheim og brødrene Steinar og Tore Sagen har sendt melding fra flyet om at de er svært lei seg for at de ikke kom seg til Bodø og Stormen i dag. Resepsjonistene skriver fra flyet:

«Kjære venner i Bodø som skulle ha vært på show i kveld. Det er med grenseløs sorg at vi ikke kommer til Stormen på grunn av stiv kuling og dødsglatt rullebane på Bodø Lufthavn. Våre tanker går til alle publikummere (og deres pårørende) som ikke får oppleve lettbeint underholdning levert av særdeles motiverte resepsjonister i kveld. Beklager! Vi kommer tilbake 20. januar i stedet!».

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Forestillingen er altså flyttet til lørdag 20. januar kl. 20.00.

– Solgte billetter er gjeldende på ny dato. De som ikke kan gå på forestillingen i januar får refundert sine billetter. Har man kjøpt billett på nett/app sender man en enkel henvendelse til post@ebillett.no. Er billettene kjøp i Stormen må man ta kontakt i vår billettskranke, avslutter Førde.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.