Pynter med 13.400 blomster i Bodø sentrum

primula blomster

Nylig har ordføreren med anleggsgartner Tone Jakobsen, gartner Gerd Nilsen og seksjonsleder park og idrett, Anja Dahlberg, i teknisk avdeling i Bodø kommune, satt ut sommerblomster i blomsterbedet i parken ved Torvgata og Storgata i Bodø sentrum, opplyser Bodø kommune.

– Det er veldig artig å få være med og få et lite innblikk i hvordan de jobber. Det legges ned et enormt arbeid av ansatte i kommunen for å sette farge på byen vår med flotte blomster, sier ordfører Ida Pinnerød.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

13.400 sommerblomster 
Til årets sesong er det i kommunens gartneri i Thalleveien produsert 13.400 sommerblomster. Blomstene skal plasseres i kommunale parker og plasser i Bodø sentrum, men også andre steder i kommunen. 

– Vi har ansvaret for 40 små og store blomsterbed både i sentrum, Mørkved, Tverlandet og Saltstraumen. I tillegg settes det ut 36 store blomsterurner, sier seksjonsleder Anja Dahlberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.