Premiere på TV3 og Viaplay: Casper Christensen sier «Unnskyld, Norge»

tv3

En skandalisert og arbeidsløs Casper Christensen må flykte til Norge for å unnslippe en rekke kleine metoo-anklager som har gjort ham til en persona non grata i Danmark.

Dette er utgangspunktet for den nye komiserien Unnskyld, Norge, som har premiere på TV3 og Viaplay torsdag 29. august kl. 22.30.

Unnskyld, Norge er en fiktiv dokumentarserie – en såkalt mockumentary. Med et kamera klistret til seg 24 timer i døgnet er Danmarks mest populære komiker, Casper Christensen (også kjent som han andre i Klovn), klar til å få dokumentert sin udiskutable suksess – slik at både han selv og resten av Danmarks befolkning kan nyte den. 

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Slik går det imidlertid ikke. Han rømmer til Oslo i et desperate forsøk på å gjenvinne sin popularitet og takker ja til noe han tror er et talkshow, mens han i virkeligheten er castet til en tarvelig realityserie om kjendiser som skal overleve i villmarken.

Om rollen sier Casper: 

– Casper i Unnskyld, Norge viser hvordan det tar seg ut når menn ikke klarer å bli voksne, men fortsetter å oppføre seg som 25-åringer. Når man er 50 år hadde det vært fint å bytte noe av selvopptattheten og kåtheten mot erfaring og ro. Men det er ikke noe alternativ for Casper-figuren i denne serien. Det er både pinlig og morsomt. 

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Ved siden av Casper Christensen byr Unnskyld, Norge på en rekke kjente norske ansikter – blant andre Petter Stordalen, Magnus Carlsen, Ulrikke Falch og Morten Ramm. De blir alle involvert i komikerens desperate jakt på suksess – hvor lavt den enn måtte utspille seg. 

Legg til navn som Else Kåss Furuseth, Erik Solbakken, Tusvik og Tønne, Mia Hundvin, Lars Berrum, Hans Petter Burås og Petter Pilgaard – puh! – og det er duket for celebre pinligheter av høyeste orden. 

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Unnskyld, Norge har premiere torsdag 29. august kl. 22.30 på TV3 og Viaplay. På sistnevnte tjeneste vil alle seriens episoder legges ut samme kveld. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.