PostNord og Sony Mobile samarbeider om 3D

postnord

PostNord Group, den ledende leverandøren av kommunikasjons- og logistikkløsninger i Norden, kunngjorde i dag at de samarbeider med Sony Mobile om 3D.

PostNord utforsker aktivt mulighetene ved ny disruptiv teknologi, og ett område som er identifisert, er å gjøre 3D-markedet mer tilgjengelig for både forbrukere og bedrifter. Et første skritt er å gjøre det mulig for kundene å få sine egne 3D-modeller produsert på en enkel måte direkte fra Sony Mobiles app 3D Creator og deretter distribuert av PostNord.

– Jeg er svært fornøyd med å samarbeide med Sony Mobile. 3D Creator er banebrytende når det gjelder mobil kreativitet, og for oss er dette et viktig skritt for å innføre ny teknologi i vår virksomhet, sier Ylva Ekborn (bildet), administrerende direktør i PostNord Strålfors Group.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

Dette gjør det mulig for PostNord å dra nytte av ekspertisen til et av verdens mest kjente teknologiselskaper, mens Sony Mobile kan dra nytte av PostNords kunnskap om logistikk- og kommunikasjonsmarkedet, samt deres allsidige kundebase.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med PostNord, som med sin omfattende tjenesteportefølje kan håndtere hele leveringskjeden, fra en digital 3D-fil på telefonen til 3D-printing og distribusjon til kundene, sier Lars Novak i Sony Mobile

Les også:  Viktig for norsk sjømatnæring å være synlig i Kina

3D Creator er Sonys unike, innovative og internt utviklede app for rask og enkel skanning av 3D-gjenstander som gir en helt ny verden av kreative muligheter. Dette er den eneste appen for 3D-skanning som bruker én kameralinse (som den som finnes på en smarttelefon) og med den kan du ta 3D-bilder av gjenstander på bare et minutt, ved hjelp av fire forskjelige skannemoduser.

PostNord Strålfors vil skrive ut 3D-skanningene med Stratasys J750, verdens eneste fullfarge 3D-printer på markedet som kan kombinere flere materialtyper. PostNord har i tillegg inngått partnerskap med 3YOURMIND, en ledende leverandør av produksjonsmiljøer i 3D-industrien, for å muliggjøre en automatisert, skreddersydd og sømløs produksjonsprosess.

Les også:  Viktig for norsk sjømatnæring å være synlig i Kina

– Dette er et første skritt, og vi ser frem til å utvide samarbeidet. For oss er Sony Mobile en innovativ partner som vi kan utforske nye forretningsmuligheter med for å gjøre 3D-teknologien mer åpen og tilgjengelig for både bedrifter og forbrukere, fastslår Ylva Ekborn.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.