Posten: – 50 prosents økning av pakker før jul

posten pakker butikk

Posten har håndtert 50 prosent flere pakker i juletrafikken i 2020 i forhold året før. Julaften er imidlertid alle terminalene over hele landet tomme for julepost.

2020 har vært et spesielt år også for Posten, og veksten har fortsatt i forbindelse med Black Friday og juletrafikken.

– I førjulstiden har vi levert ut over to millioner pakker hver eneste uke. Vi ser også at mengden håndskrevne brev er sendt i større mengder enn vi hadde regnet med. Vi tror det skyldes at nordmenn i år ønsker å sende personlige og fysiske julehilsener til venner og familie, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen i Posten.

Les også:  Avinors systemer ikke berørt av globale IT-problemer

Han ber fortsatt om at alle som ikke har hentet pakker på postkontorer eller i Post i Butikk gjør det før stengetid i dag. Julaften morgen lå det fortsatt nesten 250.000 uavhentede pakker rundt omkring i landet. Det er 50.000 færre enn mandag morgen 21. desember, men likevel 50.000 flere pakker enn på samme tid i fjor.

– Vi i Posten ønsker hele Norge en fredfull jul. Jeg vil også takke alle våre ansatte og de som jobber i Post i Butikk, som i år har stått på enda mer enn vanlig i førjulstiden 2020, sier Tjønndal Pettersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.