Porto Geese slipper singelen «Screens»

sheep

Bare en liten uke før pandemien førte til den første nedstengningen av Norge hadde Porto Geese briljert på by:Larm i Oslo etter slipp av debut-EPen «Close».

Omfattende turnering var planlagt, tilbakemeldingene var utelukkende svært positive, og 2020 virket som et år der mye kom til å skje for bandet som mer eller mindre kom ut fra intet kort tid i forkant.

Nå slipper endelig Porto Geese singelen «Screens» 4. juni.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

– Heldigvis for oss så har primus-motorduo Joar Renolen og Bendik Øvrelid ikke ligget på latsida, og har tilbrakt det siste året i studio for å ferdigstille debutalbumet, som vi endelig kan dele første smakebit fra, sier bandet.

«Screens» strekker originaliteten vi hørte på «Close» enda lenger bort fra bandets totalt mislykkede forsøk på å sette sammen et streit psychrock-band. Den solide grooven med synthdrevne melodier og en bakvegg av massive gitarer kommer både stykkvis og samlet frem i singelen. En leken og catchy støyrock-låt som har alle muligheter til å bli den perfekte sommerlåten i år. Desperat og underholdende, stort og samtidig lett fengende psychrock med en imponerende pop-flyt.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

En vanedannende og genial introduksjon til monsteralbumet «Duck» som slippes 15. oktober.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.