Politiets signerer ny avtale med Canon

canon

Politiets Fellestjenester har valgt Canon som ny partner for å dekke 17 000 brukere sitt behov for utskrift, kopi og skanning.

Avtalen er landsdekkende og gjelder anskaffelse av multifunksjonsskrivere, storformatskrivere og skrivere med tilhørende service og vedlikehold. Avtalelengden er inntil 4 år med en verdi på 75 millioner. 

– I ny rammeavtale vil Canon fungere som rådgiver til Politiet for å fornye, effektivisere og tilpasse maskinparken til deres behov. Blant annet vil alle maskiner være utstyrt med automatisk rekvisitabestilling som vil effektivisere driften og fjerne dagens manuelle bestillingsrutiner sier Erik Solberg, Key Account Manager hos Canon.

– Canon har levert utstyr til politiet i 4 år og vi er meget tilfreds med å få fornyet tillit. Canon har både leveringsevnen og teknologien som er nødvendig for å oppfylle Politiets medarbeideres behov. Vi ser frem til et utviklende samarbeid de kommende år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.