Podcast fra Bodø gikk viralt: Nå kommer ny episode

gunnar andreassen podcast

Journalisten Gunnar Andreassen har fått med seg de kjente standup-komikerne Martin Soulmani og Bjørn-Erik Bryhn fra Bodø og laget en podcast som har blitt veldig populær.

Den siste episoden har blitt sett og hørt over 10.000 ganger på de forskjellige plattformene. Og nå er trioen snart ute med en ny episode.

– Det er kjempemorsomt at så mange har sett og hørt på oss, jeg håper de kommer til å like den nye episoden også, sier Bjørn-Erik Bryhn.

Les også:  Bodømann død i Stjørdal: En person fengslet

– Jeg har det kjempeartig når vi gjør opptak av podcasten og tror publikum har det på samme måten når de ser eller hører på opptaket. Gleder meg til reaksjonene når den nye episoden slippes, sier Martin Soulmani.

I podcasten er emnet de største nyhetene i media, men programleder Gunnar Andreassen vil ikke avsløre hva de skal snakke om i episoden som snart slippes.

Les også:  Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

– Vi bruker alltid ta for oss noen av de mest omtalte nyhetene, så de største overraskelsene er vel egentlig hvilke morsomheter Martin og Bjørn-Erik finner på, sier Andreassen.

Om du ikke har fått med den den forrige episoden er den her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.