Paradise-jentene kåret Eliteseriens kjekkeste spiller: – Han må gjerne ta kontakt!

comeon

Brann- og Viking-sjarmører havnet på pallen, men Sarpsborg 08-yndling gav høyest puls da Paradise Hotel-jentene kåret Eliteserien kjekkeste fotballspiller!

Thea Gudmundsen (21) og Lea Vik (25) fra Paradise Hotel tok ComeOn!s-utfordring om å kåre Eliteseriens kjekkeste fotballspiller på strak arm. Jente synes slettes ikke det var vanskelig å finne noen solide «hunks» blant årets spillere. Snarere tvert i mot!

Etter å ha saumfart portrettbildet av potensielle favoritter, var jentene samstemte om at «Her er det noe for alle. Dette er en skikkelig godtepose!»

Les også:  VIDEO: Nikita Haikin tilbake i Bodø/Glimt

Vestlandsgutta Zlatko Tripic (Viking) og Petter Strand (Brann) gav jentene umiddelbart innbytterpuls, og ble raskt plassert på pallen.

– Zlatko har fint skjegg, mente begge jentene, mens Thea antydet at Petter Strand kunne nådd enda høyere med litt mer hårvekst.

– Han er kjekk, men burde også hatt skjegg. Det blir litt mye barnerumpe…!

– Tar ham med meg hjem

Les også:  Rykter: Nikita Haikin til Glimt

Diskusjonen om hvem som er Eliteseriens kjekkeste, ble imidlertid svært kort.

Sarpsborgs Joachim Thomassen (30) uten konkurranse
– Dritkjekk! Han likner litt på David Beckham, var den umiddelbare dommen fra Thea og Lea.

– Joachim har fine bryn, konstaterte Lea.

– Han må gjerne ta kontakt! oppfordrer Thea.

Hun var forøvrig såpass nysgjerrig på Thomassen at hun kjapt tok opp telefonen for å se om kjekkasen fra Sarpsborg var på Instagram, men måtte skuffet konstatere at 30-åringen ikke var å finne.

Les også:  Historisk: Utsolgt for sesongkort på Aspmyra!

– Men jeg tar ham med meg hjem likevel! blunket 21-åringen – og pakket portrettbilde av Sarpsborg-backen pent ned i veska…!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.