PåPir biliotekbar: Bokslipp med Per Sundnes og Kate Ellen

mikrofon musikk tale

Søndag 4. desember kan PåPir bibliotekbar i Bodø skilte med storflott besøk. Klokken 18.00 arrangeres det nemlig bokslipp med kjendisen Per Sundnes og forfatteren Kate Ellen.

Kate Ellen er født i USA, men har bodd de siste 17 årene i Afrika sammen med sin tidligere ektemann gjennom 24 år og deres 6 biologiske barn. I tillegg tok de også til seg 9 foreldreløse jenter i Kenya, som de oppdro som sine egne.I 2018 tok Kate et valg som hun visste kunne koste henne alt, men som også var det eneste hun kunne gjøre for å redde sitt eget liv.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Hennes trøst og selvhjelp i denne perioden ble hennes dagboknotater, og disse har nå blitt til bok.Søndag 4. desember møtes Kate og Per til en samtale om livet som tidligere misjonær og mamma til 15 på landsbygda i Kenya, om reisen fram til hun kom ut som lesbisk i voksen alder og om boka, «Windows in Time», som hun nå gir ut.

Samtalen vil foregå på engelsk. Kate vil også dele litt fra boka og signerer selvsagt til alle som vil kjøpe. Det er gratis inngang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.