Opplev sommeren på en kraftig elsykkel

witt

Sommer i Norge, ferietid og herlig vær. Det gjelder bare å komme seg ut under åpen himmel. Den beste måten å oppleve det på er på et sykkelsete. Sansene skjerpes, og hvis sykkelen i tillegg er el-drevet, kan du komme lengere avgårde og med mer bagasje.

Det er mange muligheter for å oppleve naturen med vind i håret. En sykkel bråker ikke og bruker ikke noe drivstoff. Velger du en eldrevet modell, kommer du til og med lengere avgårde med færre krefter. Vind og lengre avstander er som skapt for elsykkelen.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Kraftig og eksklusiv elsykkel
Witt har lansert en serie av elsykler i så lekkert og eksklusivt dansk design, at du ikke på noen måte kan se at det er eldrevne sykler. Utelukkende bestående av kvalitetskomponenter, og hvor nesten alle løse deler er integrert i rammen.

Syklenes sentermotor, som er plassert rundt kranken, betyr at sykkelen trekker på pedalene i stedet for hjulene, hvilket gir et mere komfortabelt og naturlig tråkk samt en optimal fordeling av vekt og balanse.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Motorkraften er imponerende. På flere av Witt E-bikes modellene er det maksimale omdreiningsmoment oppe på 90 Nm (tilsvarende en liten bil!), og en spesiell teknologi som sørger for å gi ekstra hjelp, jo mere kraft du selv legger i ditt tråkk. Batterikapasiteten i Witt E-bikes er større enn normalt, og selve batteriet er naturligvis elegant integrert i rammen. En unik balanse mellom ytelse og design.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Intet mindre enn en liten revolusjon innen elsykler har sett dagens lys – og helt avgjort tilegnet den kresne syklist, som legger stor vekt på flott design og unik kvalitet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.