Opel Movano: Sikrere og mer fleksibel

opel

En solid oppgradering gjør Opel Movano mer moderne og brukervennlig enn noen gang. Med førerstøttesystemer vi kjenner fra Opels personbiler, har den blitt en tryggere og mer komfortabel arbeidsplass.

t nytt kamerasystem sørger for at føreren alltid har full oversikt over hva som befinner seg bak bilen, også ved kjøring i vanlig trafikk. Varsling ved biler, sykler og andre trafikanter i blindsonen og varsling ved uønsket filskifte er også på plass.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

Sidevindassisten er et annet viktig sikkerhetssystem i Movano. Store varebiler er mer utsatt for sidevind, og systemet bruker den elektroniske stabilitetskontrollen til å hjepe føreren under vanskelig forhold.

Automatisk blending av fjernlys er også på plass.

Innvendig er Movano nå tilgjengelig med en syvtommers berøringsskjerm som selvsagt støtter både Apple CarPlay og Android Auto. Støtte for trådløs lading er også på plass.

Ditt mobile kontor
Opel Movano er tilrettelagt for å gjøre hverdagen så enkel og fleksibel som mulig for brukeren. 22 oppbevaringsrom med smarte løsninger som et hanskerom, med opptil 10,5 liters kapasitet, som åpnes på samme måte som en skuff.

Les også:  Mekling pågår: Streikefare for flyarbeiderne

Luftdempet sete bidrar til optimal komfort for føreren.

Som tidligere er Movano tilgjengelig i fire lengder og tre høyder. Den kommer med opptil 17 kubikkmeter lasterom. Avhengig av oppsett kan Movano frakte opptil fem europaller. En rekke ulike konfigurasjoner gjør Movano til en perfekt arbeidskamerat.

Et moderne trekløver
Oppgraderte Movano sørger sammen med en helt ny Opel Vivaro og nye Opel Combo, for at Opel nå har den nyeste varebilfamilien i markedet.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

Det nye frontdesignet på Opel Movano sørger for å tydeliggjøre familielikheten med resten av Opel-familien. Signaturen er de nye LED-kjørelysene, som skaper den karakteristiske vingen som knyttes sammen med blitzen i sentrum av grillen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.