Omstridt sex-kampanje har funnet sitt Crush

hjemmespa

Helsedirektoratet gikk for et par uker siden i gang med en ny kampanje som oppfordrer til kondombruk. Kampanjen er satt i gang for å slå ned gonorésmitten som for alvor sprer seg i landet.

Som reaksjon på avvisningen av kampanjen, kommer nå datingappen happn på banen for å tilby sin plattform. Dette gjør de for å skape oppmerksomhet blant single i Norge.

Kommunikasjonsdirektøren i Helsedirektoratet mener avvisningen forhindrer deres forebyggende arbeid.

– Det er nødvendig informasjon om folkehelsen som skal ut til unge mellom 18 og 29 år. At aktører som er viktig for å nå ut til denne målgruppen, velger å ikke slippe oss gjennom er problematisk, sier kommunikasjonsdirektør Stein-Gunnar Bondevik.

Les også:  Hvordan velge riktig ladekabel for Nissan Leaf

Datingappen happn tilbyr Helsedirektoratet sin plattform for deres kampanje for sikker sex. Toppsjefen i happn mener saken er viktig, spesielt på grunn av den raske spredningen av gonoré i Norge. Takket være den store mengden single på appen, vil happn kommunisere Helsedirektoratets budskap til unge single over hele landet.

– I happn er vi opptatt av sikkerheten til alle single. Siden dating og sex ofte går hånd i hånd, er et av våre hovedmål å oppfordre single til å ha sikker sex. Vi ønsker å støtte Helsedirektoratet med deres nye kampanje som oppfordrer single til å beskytte seg når de dater. Målet vårt er at brukerne våre skal være like trygge i virkeligheten som de er på appen, sier Karima Ben Abdelmalek, CEO og direktør i happn.

Les også:  Her er reglene for droneflyging på 17. mai

Kommunikasjonsdirektøren i Helsedirektoratet setter pris på at happn tar initiativ og strekker ut en hånd.

– Vi synes det er flott at happn vil slå et slag for folkehelsen og gonorésituasjonen i Norge. Det viser at de tar sikkerhet på alvor, som vi setter stor pris på – særlig når andre aktører har avvist, sier Bondevik.

Kampanjen til Helsedirektoratet vil snart bli synlig på datingappen happn, som har èn million brukere over hele Norge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.