Om oss

Bodøposten.no er en politisk uavhengig nettavis som hovedsaklig publiserer toppsakene i nyhetsbildet samt nyheter om Bodø og omegn. Våre nyhetssaker er gratis å lese for alle. Bodøposten.no ble grunnlagt i 2017 av Gunnar Andreassen, medlem av International Association Of Independent Journalists.

Vi er for tiden 8 personer i Bodøposten.no sin redaksjon. Bodøposten.no rapporterer årlig til Medietilsynet. Nyhetene på Bodøposten.no deles via flere kanaler som Facebook og Twitter samt vårt gratis nyhetsbrev. Nyhetene syndikeres også via ledende nyhetstjenester samt nettsider og blogger. Ønsker du å skrive for Bodøposten.no? Kontakt oss her.

I tillegg produserer vi podcaster som bl.a. publiseres på Bodøposten.no, YouTube, Soundcloud og Radio Nord Norge sine sendinger på FM i Nordland, Troms og Finnmark. Se denne siden for informasjon om annonsering på Bodøposten.no.

Bodøposten.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens retningslinjer for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig omtale, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

Bodøposten.no er en gratis nettavis og mottar ikke pressestøtte. Du kan støtte Bodøposten.no på flere måter.

Bodøposten.no er ikke anvarlige for nettsider, videoer, musikk etc. det linkes til. Følg Bodøposten.no på Tumblr, Bodøposten.no er også på Medium.