Øiestad favoritt før The Voice-finalen

musikk party

Når Oskar Øiestad (24) går på scenen i fredagens finale av The Voice er det med et stort favorittstempel. Nøtterøy-gutten har den klart laveste oddsen hos spillselskapet Betsson før Norges beste stemme skal kåres.

– Vi mener Øiestad har imponert mest så langt i konkurransen. Han møter noen tøffe konkurrenter, men når det kommer til stemmeprakt er han i en egen liga, forteller Carl-Henrik Tuwezen, som er markedssjef hos Betsson, i en pressemelding.

Sangkonkurransen kan ikke annet enn å betegnes som et eventyr for Øiestad. Uke etter uke har sangfuglen imponert både dommere og TV-seere. I semifinalen tok han seg trygt videre etter å ha fremført OneRepublics «Let’s hurt tonight».

– Kjære Oskar, jeg blir rørt når jeg ser og hører deg, fordi jeg vet det koster så mye å være sårbar på en scene. Det å åpne hjertet sitt å ta ut alt det i ei låt, og det synes jeg du gjorde så vakkert i dag! Det traff meg så vanvittig hardt, sa en tydelig preget Lene Marlin, som er Øiestads mentor i konkurransen.

Opptredenen falt tydeligvis i smak hos Betssons oddssettere også. Før finalen er oddsen på at han vinner konkurransen 2,25. Det gjør han til en solid favoritt på oddslistene.

Det er lofotingen Steffi Buie og Edward Mustad fra Porsgrunn som blir utpekt som de største truslene for Øiestad. I semifinalen sang Buie «Someone like you» med Adele, mens Mustad valgte Madrugadas «Majesty». 

– Oddsen på Buie er satt 3,25, mens Mustad er satt til 3,75. De er begge dyktige sangere, og oddsen viser at vi ikke mener de er sjanseløse, men vi mener altså at Øiestad har favorittstempelet før det hele skal avgjøres, sier Tuwezen, før han fortsetter:

– Det som kan være skummelt for Oskar, er om publikum tenker at seieren er i boks, og ikke stemmer når det gjelder som mest. Vi har også sett tidligere at favoritter har blitt preget av stundens alvor, slik at stemmen sprekker, eller at man bommer på tonene. Det å ta seieren på forskudd er det dummeste man gjør, men det er jo aldri feil å være favoritt, avslutter markedssjefen.

Siste deltaker i finalen er Maria Engås Halsne, men med en odds på 6,00 tror spillselskapet hun vil være sjanseløs i finalen.

Betssons odds før finalen av The Voice:
Oskar Øiestad – 2,25
Steffi Buie – 3,25
Edward Mustad – 3,75
Maria Engås Halsne – 6,00

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.