Odd vant 3-1 over Glimt

ball

Grønnkledde Glimt gjestet Odd på bortebane med ledelse i Eliteserien, men Odd meldte seg på gullkampen med en seier over Bodø/Glimt fredag kveld.

Dette var troppen som startet mot Odd: Ricardo Friedrich Erlend Dahl Reitan, Vegard Bergan, Marius Lode, Fredrik André Bjørkan Håkon Evjen, Patrick Berg, Ulrik Saltnes Philip Zinckernagel, Ole Amund Sveen og Amor Layouni.

Odd åpnet målfesten, Fredrik Nordkvelle tok med seg ballen sentralt i banen og skjøt fra langt hold. Skuddet gikk i mål via Vegard Bergan. 1-0 til Odd.

Etter 22 minutter ble det 2-0 til Odd. Rashani slår et frispark inn i feltet og Espen Ruud satte den inn.

Etter pause setter Ulrik Saltnes inn 2-1 for Glimt. 81 minutter inn i kampen setter Fredrik Nordkvelle inn 3-1 for Odd.

Odd er nå bare fire poeng bak Glimt om å lede serien. Neste kamp er mot Stabæk på Aspmyra den 15. september, etter landslagpausen.

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.