Nyttårsaften i Telenors nett: I denne appen eksploderte trafikken

fyrverkeri

Telenors kunder sendte over 12 millioner tekstmeldinger på nyttårsaften. Snapchat dominerte årets siste dag for syvende året på rad, på det meste var trafikken 14 ganger så høy som normalen. 

SMS-tjenesten kunne rett før jul i fjor feire 30 årsjubileum, og holder fortsatt stand. Nyttårsaften er den dagen i året hvor vi sender flest bilde- og tekstmeldinger. I år var intet unntak – 12 millioner SMS og over 1 million MMS ble sendt idet vi entret 2022. Tallene gjelder for perioden fra midnatt natt til 31. desember til klokka 06.00 1. januar.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

For hele 2022 viser SMS og MMS fortsatt et høyt nivå. Det ble sendt omtrent 6 milliarder SMS-er og omtrent 145 millioner MMS-er i løpet av 2022.

SMS-bruken toppet seg ved midnatt med cirka 100 prosent over toppnivå på en normaldag.

Snapchat fortsetter å være favoritten under rakettoppskytningen og hadde en trafikktopp i kvarteret etter midnatt som var over 14 ganger høyere enn en vanlig dag, viser tall fra Telenors mobilnett.

Les også:  Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

Til sammenligning gikk trafikken på Facebook, Instagram og Tiktok ned i tidsrommet der vi skiftet årstall. Facebook og Instagram har en topp senere på natten med mer trafikk enn normalt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.