Nyhet fra BMW: Nå kan du lease tohjulsdrømmen!

bmw

BMW Financial Services Norge har over 20 000 BMW-er og MINI-er i sin finansieringsportefølje. Nå utvides tjenesten med mulighet for leasing av BMW Motorrad-motorsykler.

– Leasing av motorsykkel har ikke vært utbredt her til lands, men vi forventer at dette markedet vil vokse i årene som kommer. Det vil vi legge til rette for allerede nå, sier administrerende direktør Ariane Struyf i BMW Financial Services Norge.

Les også:  1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

I samarbeid med de ni BMW Motorrad-forhandlerne rundt i landet, har BMW Financial Services Norge nå en nasjonal leasingkampanje på flere modeller. Kampanjen ble først kommunisert til publikum på MC-messen 2019 i slutten av mars, og de første leasede motorsyklene har allerede fått asfalt under hjulene.

– Motorsykkel er et lidenskapsprodukt, og interessen for leasing merkes allerede godt hos våre forhandlere. Med en lavere inngangspris og et mindre månedlig beløp, tiltrekker vi oss nye kunder og gir våre eksisterende kunder et nytt alternativ for finansering av deres neste motorsykkel, sier Struyf videre.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen


Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.