Ny trend: Oppblåsbare SUP brett

sup

SUP står for Stand Up Paddle, men kalles også ofte padlebrett eller paddleboard. Men uansett hva de kalles har brettpadling, stående på de lange oppblåsbare brettene, blitt en trend også i Norge.

SUP brettene er faktisk så pupulære at enkelte butikker og nettbutikker i Norge melder om problemer med å få bestilt nye SUP boards fra leverandørene.

Det er mange årsaker til at SUP brett har blitt så populære. SUP brett er billige, de er oppblåsbare og derfor lette å ta med seg og de er kjempeenkle å bruke.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

De er dessuten stabile så barn kan bruke dem, men kan også være to personer på ett brett. SUP brett er i det hele tatt en trend som har kommet for å bli. Det har også skolene tatt konsekvensen av. For eksempel har en skole i Trøndelag undervisning i bruk av SUP.

Prisene varierer veldig på SUP brett i Norge. En av årsakene er at enkelte nettbutikker opererer med villedende priser.

Les også:  Slik blir ladesommeren

– Flere av våre konkurrenter sender fra utlandet uten moms og toll uten at dette er synlig for norske kunder, sier Sveinung Kristiansen som er daglig leder hos SUP-nettbutikken Kajakk og Fritid.

Prisene på SUP brett er uansett ikke avskrekkende, et SUP brett i denne nettbutikken koster 2-3000 kroner, så det vil nok ikke sprekke sommerbudsjettet for de fleste.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.