Ny singel og flere konsertdatoer fra Unnveig Aas

unnveig aas

Fredag 24. januar slipper Unnveig Aas singelen «November», som er siste singel fra fjorårets kritikerroste album «Young Heart». I tillegg får man den tidligere uutgitte låta «Close My Eyes», samt en demoversjon av «November».

«Young Heart» fikk terningkast 5 i blant annet Tønsberg Blad og Feedback. Audun Vinger (Dagens Næringsliv) kalte den et «glimrende oppfølgeralbum», Geir Rakvaag (Dagsavisen) uttalte at: «Det er virkelig en yngre pop-optimisme på dette albumet, som settes i gang med en rekke sanger som under ideelle forhold hadde vært store hitlåter. Countrytendensene er klarere på den andre sida av albumet, og det er en styrke for helheten at det er vanskelig å si hvilken side som er best.» mens Dust of Daylight uttalte at: «Det som synes tydelig er at Aas og Ishak har valgt det lydbildet som passer hver enkelt låt, for å fremheve teksten og budskapet på best mulig måte. En form for «Dette er det låten trenger, da får den det»-innstilling

Les også:  Avduking av Harald Berg-statuen: - Det er for sent å være beskjeden

Den 24. Januar 2020 slippes siste singel fra albumet «November». Som en ekstra bonus får man den tidligere uutgitte låten «Close My Eyes», i tillegg til en demoversjon av November.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.