Ny resultatrekord for Dachser Nordic

Dachser Nordic

Årsregnskapet 2018 for Dachsers nordiske konsern viser en omsetning på 1,5 milliarder kroner og et resultat før skatt på 60,7 millioner – noe som tilsvarer en økning på 52 prosent. Størst har veksten vært for det svenske datterselskapet, hvor resultatet før skatt er firedoblet fra 3,8 millioner i 2017 til 16,1 millioner i 2018.

– De flotte resultatene vitner om at vi har klart å kapitalisere på synergier i flere sammenhenger. Vi har oppnådd lønnsom vekst og ikke tatt markedsandeler for enhver pris, men fått bunnlinjen til å følge med. Vi har økt fokus i forhold til den rette godsstrukturen og skapt vekst i flere av segmentene våre, hvorav den største ligger på eksport av stykkgods, forteller René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic A/S.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

Alle de tre nordiske datterselskapene – Dachser Denmark A/S, Dachser Sweden AB og Dachser Norway AS – viser en markant vekst i 2018. Spesielt i Sverige har resultatet før skatt økt, men også i Dachser Denmark har resultatet økt betraktelig, hvor de avslutter året med en økning i forhold til 2017 på 41 prosent til drøyt 20,7 millioner danske kroner.

– Jeg er veldig fornøyd med årsregnskapet vårt for 2018. Markedet preges av hard konkurranse, men vi har likevel klart å opprettholde og utvide vår markedsposisjon som en kvalitetsleverandør. I 2018 ble Dachser kåret til Europas største logistikkleverandør innenfor stykkgods, og vi vil også være den foretrukne stykkgodspartneren i Norden, fastslår René Sidor, som med årsregnskapet for 2018 setter en endelig underskrift på sitt første år som Managing Director for Dachser Nordic.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.