Ny regjering: – Ikke glem helsefrivilligheten

Stiftelsen Dam

Stiftelsen Dam er en av Norsk Tippings overskuddsmottakere, og er derfor særlig opptatt av at Norge skal ha en ansvarlig spillpolitikk som setter hensynet til risiko- og problemspillere først.

Derfor er stiftelsen godt fornøyd med at den nye regjeringsplattformen viderefører en ansvarlig pengespillpolitikk.

– Det er godt å se at enerettsmodellen står fast og at regjeringen uttrykkelig ønsker å jobbe for en pengespillpolitikk som holder utenlandske aktører utenfor, og dermed verner om sårbare spillere. Det er viktig både for spillavhengige og for frivilligheten som mottar penger fra spilloverskuddet, sier generalsekretær i Stiftelsen Dam, Hans Christian Lillehagen.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Samtidig merker han seg at regjeringsplattformen i liten grad har anerkjent helsefrivilligheten og bidraget helsefrivilligheten har stått for i pandemien.

– Det er flott at regjeringen ønsker å satse på både idretten og kulturlivet, men frivillighet er mer enn idrett og kultur. Kanskje særlig gjennom pandemien har dette blitt synlig med det enorme og tidvis livsviktige bidraget fra helsefrivilligheten. Organisasjonene har stått for en betydelig del av samfunnets helseberedskap. Det håper vi regjeringen anerkjenner og vil støtte de neste fire åra, sier Lillehagen.

Les også:  Glad for endelig beslutning på Helgeland

Han understreker at stiftelsen gleder seg til å samarbeide med både regjeringen og det nye Stortinget den kommende perioden.

– Jeg vil benytte sjansen til å gratulere regjeringen med innsettelsen, og jeg gleder meg til et fruktbart samarbeid i årene som kommer – både med regjeringen og det nye Stortinget, sier Lillehagen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.